Globus 2003
globus.visa.2003@gmail.com 38-067-670-0441
Івана Франка, 23
м.Тернопіль

Хочете виїхати у США, але не знаєте,
кому довірити оформлення візи?

Оцініть Ваші шанси отримати візу
в США і дійте!

Оцінити шанси

Візи L-1/L2 (переведення в межах компанії)

На візи категорії L-1 можуть претендувати співробітники міжнародних фірм (організацій), підрозділи, головна чи дочірні компанії якої розташовані у США.

Вона може бути як іноземною, так і американською.

Особливістю візи L-1 є те, що її видають керівним працівникам або співробітникам із особливими, спеціалізованими знаннями/вміннями чи досвідом, за умов переведення працівника на посаду аналогічного рівня на новому місці роботи. Назва посади може бути й іншою – важливий її рівень.

За цих умов, для заявника на таку візу неперервний стаж роботи в компанії поза межами США має скласти не менше одного року за попередні 3 роки перед днем звернення по візу.

Родичі власника візи L-1 – дружина/чоловік та/або неодружені діти до 21 року – мають можливість отримання похідної візи у цій категорії.

На сьогодні, після законодавчих змін, можливо також і працевлаштування дружини/чоловіка власника візи L-1. Такі особи в’їжджають до Сполучених Штатів з візою категорії L-2, подаючи заяву форми І-765, за розгляд якої слід також сплатити відповідний збір. Цю форму можна отримати в USCIS.

вимоги:

Важливо!

Звертатися по візу категорії L-1 працівники компанії зможуть лише тоді, коли відділення компанії, дочірня компанія чи філія у Сполучених Штатах отримає відповідну петицію Служби громадянства та імміграції США, затверджену на груповій чи індивідуальній основі.

Якщо візу L-2 отримують діти власника візи L-1, їм працювати НЕ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ.

Плануючи приїзд до родича, який перебуває у США з візою L-1, майте на увазі:
Згідно американського федерального законодавства, в період не більше, ніж 90 днів до початку зайнятості, вказаної у формі зразка І-797, Посольство США Штатів розглядає звернення по візи категорій H, L, O, P та Q. Важливо! З візами згаданих вище категорій (H, L, O, P, Q) в’їзд на територію Сполучених Штатів можливий не раніше, як за 10 днів до дати, вписаної в форму І-797 (дата початку зайнятості у США).

Які документи потрібні для звернення по візу

  • 1

    Ваш паспорт, дійсний на час поїздки та ще, як мінімум, на півроку довше за час Вашого перебування у США.
    (Важливо! Якщо до Вашого паспорта вписано дані інших родичів, які бажають отримати візу, то для кожного з них заява подається окремо);

  • 2

    1 (одне) фото розміром 5,0х5,0см, зроблене не раніше ніж півроку тому;

  • 3

    Ваш паспорт громадянина України;

  • 4

    Тільки (!) вхідний номер, вказаний на петиції визначеного зразка І-129. Ні оригінал, ані копія форми І-797 на співбесіді не потрібні.

photo

Вимоги до фотографії:

Фотографія для візи повинна відповідати певним вимогам, які належать до розміру і характеру зображення. Надання фотографії, яка не відповідає зазначеним вимогам, може уповільнити процес розгляду візової справи. Цифрова фотографія, яку Ви завантажуєте при заповненні анкети DS-160, повинна бути зроблена протягом останніх шести місяців і відповідати вимогам, проілюстрованим на малюнку нижче.

  • Розмір голови

    Висота зображення голови (від верхньої частини, включаючи волосся, до нижньої частини підборіддя) повинна становити 50-70% загальної висоти фотографії. Лінія рівня очей повинна відстояти від нижнього краю фотографії на відстані 55-70% (приблизно 2/3) її загальної висоти.

  • Окуляри:

    Прохання на візу фотографуватися без окулярів. З першого листопада 2016 року фотографії в окулярах прийматися не будуть. Більш детальна інформація про вимоги до фотографій на візу знаходиться тут https://travel.state.gov/content/visas/en/general/photos.html.

  • Розміри фотографії

    Фотографія повинна бути квадратної форми (висота повинна бути рівна ширині). Мінімальна роздільна здатність становить 600 х 600 пікселів (висота х ширина). Максимальна роздільна здатність - 1200 х 1200 пікселів (висота х ширина).

Відбитки пальців. Що потрібно знати?

Цей процес є невід’ємною частиною Вашого звернення по візу. Процедура проводиться в Посольстві США. Ваші відбитки сканують цифровим методом, без використання чорнил, тож це не займе багато часу.
Чиї відбитки не сканують?

  • 1

    Відбитки осіб віком до 14 років чи старше 79 років;

  • 2

    Відбитки осіб, прибуття яких до США проходить в рамках завдань державної влади (заявники на візи категорій G-5 и А-3 до числа таких осіб НЕ ВХОДЯТЬ).

НАГАДУЄМО І ПОПЕРЕДЖАЄМО:
Надання підроблених документів СУВОРО ЗАБОРОНЕНО! Вводячи в оману офіцера консульства, Ви ризикуєте отримати ПОСТІЙНУ ЗАБОРОНУ на видачу віз до США!!!

Звертайтеся до візового центру Globus

І ваші шанси перебратися в США зростуть у 10 разів

замовити

Контактна інформація

Час роботи

8:00 — 19:00
  1. пн
  2. вт
  3. ср
  4. чт
  5. пт
9:00 — 15:00
  1. сб
Ми в соц.мережах