Globus 2003
globus.visa.2003@gmail.com 38-067-670-0441
Івана Франка, 23
м.Тернопіль

Хочете виїхати у США, але не знаєте,
кому довірити оформлення візи?

Оцініть Ваші шанси отримати візу
в США і дійте!

Оцінити шанси

Віза Н-3 (стажування)

Якщо мета Вашої поїздки до Сполучених Штатів – стажування (тобто проходження підготовки у певній сфері на робочому місці), Вам слід звертатися по візу категорії Н-3.

Стажування не має бути післядипломним в програмі отримання освіти. Тривалість не повинна перевищувати 2 роки.

Робота і стажування з такою візою може бути оплачуване, однак у Вашій країні воно не може забезпечувати зайнятість за професією, до неї не має бути доступу у Вашій країні проживання.

Згідно американського федерального законодавства, в період не більше, ніж 90 днів до початку стажування, вказаної у формі зразка І-797, Посольство США Штатів розглядає звернення по візи категорій H, L, O, P та Q.

Важливо!
З візами згаданих вище категорій (H, L, O, P, Q) в’їзд на територію Сполучених Штатів можливий не раніше, як за 10 днів до дати, вписаної в форму І-797 (дата початку стажування у США).

вимоги:

Документи, необхідні для отримання візи

  • 1

    Дійсний для поїздки в США паспорт, термін дії якого не менше ніж на шість місяців перевищує тривалість передбачуваного періоду перебування в США.
    Якщо в Ваш закордонний паспорт вписані інші особи, кожне з таких осіб, які бажають отримати візу, має подати окрему заяву.

  • 2

    Одна (1) фотографія розміром 2 х 2 дюйми (5 х 5 см), зроблена протягом останніх шести місяців

  • 3

    Паспорт громадянина України

  • 4

    Підтверджуючі документи.

photo

Вимоги до фотографії:

Фотографія для візи повинна відповідати певним вимогам, які належать до розміру і характеру зображення. Надання фотографії, яка не відповідає зазначеним вимогам, може уповільнити процес розгляду візової справи. Цифрова фотографія, яку Ви завантажуєте при заповненні анкети DS-160, повинна бути зроблена протягом останніх шести місяців і відповідати вимогам, проілюстрованим на малюнку нижче.

  • Розмір голови

    Висота зображення голови (від верхньої частини, включаючи волосся, до нижньої частини підборіддя) повинна становити 50-70% загальної висоти фотографії. Лінія рівня очей повинна відстояти від нижнього краю фотографії на відстані 55-70% (приблизно 2/3) її загальної висоти.

  • Окуляри:

    Прохання на візу фотографуватися без окулярів. З першого листопада 2016 року фотографії в окулярах прийматися не будуть. Більш детальна інформація про вимоги до фотографій на візу знаходиться тут https://travel.state.gov/content/visas/en/general/photos.html.

  • Розміри фотографії

    Фотографія повинна бути квадратної форми (висота повинна бути рівна ширині). Мінімальна роздільна здатність становить 600 х 600 пікселів (висота х ширина). Максимальна роздільна здатність - 1200 х 1200 пікселів (висота х ширина).

Відбитки пальців. Що потрібно знати?

Цей процес є невід’ємною частиною Вашого звернення по візу. Процедура проводиться в Посольстві США. Ваші відбитки сканують цифровим методом, без використання чорнил, тож це не займе багато часу.
Чиї відбитки не сканують?

  • 1

    Відбитки осіб віком до 14 років чи старше 79 років;

  • 2

    Відбитки осіб, прибуття яких до США проходить в рамках завдань державної влади (заявники на візи категорій G-5 и А-3 до числа таких осіб НЕ ВХОДЯТЬ).

НАГАДУЄМО І ПОПЕРЕДЖАЄМО:
Надання підроблених документів СУВОРО ЗАБОРОНЕНО! Вводячи в оману офіцера консульства, Ви ризикуєте отримати ПОСТІЙНУ ЗАБОРОНУ на видачу віз до США!!!

Звертайтеся до візового центру Globus

І ваші шанси перебратися в США зростуть у 10 разів

замовити

Контактна інформація

Час роботи

8:00 — 19:00
  1. пн
  2. вт
  3. ср
  4. чт
  5. пт
9:00 — 15:00
  1. сб
Ми в соц.мережах