Globus 2003
globus.visa.2003@gmail.com 38-067-670-0441
Івана Франка, 23
м.Тернопіль

Хочете виїхати у США, але не знаєте,
кому довірити оформлення візи?

Оцініть Ваші шанси отримати візу
в США і дійте!

Оцінити шанси

Віза Н-2А (сезонні с/г-роботи)

Американські роботодавці можуть приймати іноземців на виконання сільськогосподарських робіт на сезонній або тимчасовій основі. Йдеться про роботи, для виконання яких недостатньо американських внутрішніх трудових ресурсів. Для приїзду на такі роботи, Вам слід звернутися по візу категорії Н-2А.

Оформити не імміграційну візу Н-2А можна при влаштуванні на сезонну/тимчасову роботу, або надаючи послуги у сфері сільського господарства США.

Асоціація виробників с/г-продукції США (як загальний роботодавець) чи особисто роботодавець мають подати петицію про видачу такої робочої візи (не імміграційної), використовуючи форму І-129.

Згідно американського федерального законодавства, в період не більше, ніж 90 днів до початку роботи, вказаної у формі зразка І-797, Посольство США Штатів розглядає звернення по візи категорій H, L, O, P та Q. Важливо! З візами згаданих вище категорій (H, L, O, P, Q) в’їзд на територію Сполучених Штатів можливий не раніше, як за 10 днів до дати, вписаної в форму І-797 (дата початку роботи у США).

вимоги:

Які документи потрібні для звернення по візу

  • 1

    Ваш паспорт, дійсний на час поїздки та ще, як мінімум, на півроку довше за час Вашого перебування у США.
    (Важливо! Якщо до Вашого паспорта вписано дані інших родичів, які бажають отримати візу, то для кожного з них заява подається окремо);

  • 2

    1 (одне) фото розміром 5,0х5,0см, зроблене не раніше ніж півроку тому;

  • 3

    Ваш паспорт громадянина України;

  • 4

    Необхідні підтверджуючі документи;

  • 5

    Вхідний номер, вказаний на Вашій затвердженій петиції І-129.

photo

Вимоги до фотографії:

Фотографія для візи повинна відповідати певним вимогам, які належать до розміру і характеру зображення. Надання фотографії, яка не відповідає зазначеним вимогам, може уповільнити процес розгляду візової справи. Цифрова фотографія, яку Ви завантажуєте при заповненні анкети DS-160, повинна бути зроблена протягом останніх шести місяців і відповідати вимогам, проілюстрованим на малюнку нижче.

  • Розмір голови

    Висота зображення голови (від верхньої частини, включаючи волосся, до нижньої частини підборіддя) повинна становити 50-70% загальної висоти фотографії. Лінія рівня очей повинна відстояти від нижнього краю фотографії на відстані 55-70% (приблизно 2/3) її загальної висоти.

  • Окуляри:

    Прохання на візу фотографуватися без окулярів. З першого листопада 2016 року фотографії в окулярах прийматися не будуть. Більш детальна інформація про вимоги до фотографій на візу знаходиться тут https://travel.state.gov/content/visas/en/general/photos.html.

  • Розміри фотографії

    Фотографія повинна бути квадратної форми (висота повинна бути рівна ширині). Мінімальна роздільна здатність становить 600 х 600 пікселів (висота х ширина). Максимальна роздільна здатність - 1200 х 1200 пікселів (висота х ширина).

Відбитки пальців. Що потрібно знати?

Цей процес є невід’ємною частиною Вашого звернення по візу. Процедура проводиться в Посольстві США. Ваші відбитки сканують цифровим методом, без використання чорнил, тож це не займе багато часу.
Чиї відбитки не сканують?

  • 1

    Відбитки осіб віком до 14 років чи старше 79 років;

  • 2

    Відбитки осіб, прибуття яких до США проходить в рамках завдань державної влади (заявники на візи категорій G-5 и А-3 до числа таких осіб НЕ ВХОДЯТЬ).

НАГАДУЄМО І ПОПЕРЕДЖАЄМО:
Надання підроблених документів СУВОРО ЗАБОРОНЕНО! Вводячи в оману офіцера консульства, Ви ризикуєте отримати ПОСТІЙНУ ЗАБОРОНУ на видачу віз до США!!!

Звертайтеся до візового центру Globus

І ваші шанси перебратися в США зростуть у 10 разів

замовити

Контактна інформація

Час роботи

8:00 — 19:00
  1. пн
  2. вт
  3. ср
  4. чт
  5. пт
9:00 — 15:00
  1. сб
Ми в соц.мережах