Globus 2003
globus.visa.2003@gmail.com 38-067-670-0441
Івана Франка, 23
м.Тернопіль

Хочете виїхати у США, але не знаєте,
кому довірити оформлення візи?

Оцініть Ваші шанси отримати візу
в США і дійте!

Оцінити шанси

Віза Н1В (спеціалісти високої кваліфікації)

Якщо Ви вирушаєте до Сполучених Штатів на заплановану заздалегідь роботу, що потребує конкретної спеціалізації належного рівня, слід звертатися по візу категорії Н1В для висококваліфікованих спеціалістів.

Обґрунтуванням Вашого статусу стане підтвердження Вашої вищої освіти за спеціальністю, що відповідає роботі, на яку Ви претендуєте у США. Рівень освіти має бути не нижчим за ступінь бакалавра або аналогічний за рівнем.

Ваш американський роботодавець повинен подати про умови Вашої роботи до Міністерства праці США, вказуючи і умови Вашого трудового контракту.

При цьому, Ваш рівень кваліфікації для запропонованої роботи і потребу в заявленій посаді за даною кваліфікацією перевіряє і встановлює Служба громадянства та імміграції США.

Згідно американського федерального законодавства, в період не більше, ніж 90 днів до початку роботи, вказаної у формі зразка І-797, Посольство США Штатів розглядає звернення по візи категорій H, L, O, P та Q. Важливо! З візами згаданих вище категорій (H, L, O, P, Q) в’їзд на територію Сполучених Штатів можливий не раніше, як за 10 днів до дати, вписаної в форму І-797 (дата початку зайнятості у США).

вимоги:

Які документи потрібні для звернення по візу

  • 1

    Ваш паспорт, дійсний на час поїздки та ще, як мінімум, на півроку довше за час Вашого перебування у США. (Важливо! Якщо до Вашого паспорта вписано дані інших родичів, які бажають отримати візу, то для кожного з них заява подається окремо);

  • 2

    1 (одне) фото розміром 5,0х5,0см, зроблене не раніше ніж півроку тому;

  • 3

    Ваш паспорт громадянина України;

  • 4

    Необхідні підтверджуючі документи;

  • 5

    Вхідний номер, вказаній у Вашій петиції.

photo

Вимоги до фотографії:

Фотографія для візи повинна відповідати певним вимогам, які належать до розміру і характеру зображення. Надання фотографії, яка не відповідає зазначеним вимогам, може уповільнити процес розгляду візової справи. Цифрова фотографія, яку Ви завантажуєте при заповненні анкети DS-160, повинна бути зроблена протягом останніх шести місяців і відповідати вимогам, проілюстрованим на малюнку нижче.

  • Розмір голови

    Висота зображення голови (від верхньої частини, включаючи волосся, до нижньої частини підборіддя) повинна становити 50-70% загальної висоти фотографії. Лінія рівня очей повинна відстояти від нижнього краю фотографії на відстані 55-70% (приблизно 2/3) її загальної висоти.

  • Окуляри:

    Прохання на візу фотографуватися без окулярів. З першого листопада 2016 року фотографії в окулярах прийматися не будуть. Більш детальна інформація про вимоги до фотографій на візу знаходиться тут https://travel.state.gov/content/visas/en/general/photos.html.

  • Розміри фотографії

    Фотографія повинна бути квадратної форми (висота повинна бути рівна ширині). Мінімальна роздільна здатність становить 600 х 600 пікселів (висота х ширина). Максимальна роздільна здатність - 1200 х 1200 пікселів (висота х ширина).

Зняття відбитків пальців

Частиною співбесіди при зверненні за візою є зняття відбитків пальців у Посольстві США. В процесі розгляду заяви про видачу візи, проводиться швидке цифрове сканування відбитків пальців без використання чорнила. Сканування відбитків пальців не потрібно для:

  • 1

    Особи, які в'їжджають в США за завданням органів державної влади (за винятком осіб, які звертаються за візами категорій А-3 і G-5);

  • 2

    Особи молодше 14 років або старше 79 років.

Увага!
Не надавайте підроблені документи. Обман і введення в оману консульського офіцера може привести до постійної заборони на видачу візи.

Звертайтеся до візового центру Globus

І ваші шанси перебратися в США зростуть у 10 разів

замовити

Контактна інформація

Час роботи

8:00 — 19:00
  1. пн
  2. вт
  3. ср
  4. чт
  5. пт
9:00 — 15:00
  1. сб
Ми в соц.мережах