Globus 2003
globus.visa.2003@gmail.com 38-067-670-0441
Івана Франка, 23
м.Тернопіль

Хочете виїхати у США, але не знаєте,
кому довірити оформлення візи?

Оцініть Ваші шанси отримати візу
в США і дійте!

Оцінити шанси

Віза F-1 (студент)

Віза категорії F-1 потрібна Вам для отримання освіти у США, якщо мета Вашого навчання – освітня/мовна програма, приватна школа, акредитований коледж чи університет.

Увага! Якщо Ваше навчання займатиме більш як 18 годин на тиждень, Вам необхідна саме віза F-1.

Для звернення по візу Вам обов’язково потрібно бути зарахованим до навчального закладу чи прийнятим до числа учасників програми. При подачі документів на студентську візу Ви зобов’язані підтвердити своє навчання необхідними документами.


вимоги:

Важливо! Державні школи

Слід врахувати, що законом США заборонено навчати іноземців у початкових школах – від дошкільної підготовки до 8 класу включно, якщо ці школи є державними й перебувають на державному фінансуванні.

Відкриття візи на таке навчання неможливе. Те ж саме стосується навчальних програм для дорослих, якщо програми фінансуються державою. При цьому, віза категорії F-1 може надаватися для отримання освіти у середній школі (9-12 кл.), однак її тривалість не може перевищувати 12 місяців. У такому разі школа надає підтверджуючий документ (форма І-20) про покриття учнем всіх витрат на навчання, що не дотуються державою.

УВАГА!
Якщо Ваша віза належить до категорій А, Е, F-2, G, Н-4, J-2, L-2, M-2 (а також інших віз не імміграційного характеру), здобуття освіти і в середніх, і в початкових школах, що фінансуються державою, дозволено.


Які документи потрібні для звернення по візу

  • 1

    Ваш паспорт, дійсний на час поїздки та ще, як мінімум, на півроку довше за час Вашого перебування у США;

  • 2

    1 (одне) фото розміром 5,0х5,0см, зроблене не раніше ніж півроку тому;

  • 3

    Ваш паспорт громадянина України;

  • 4

    Необхідні підтверджуючі документи.

photo

Вимоги до фотографії:

Фотографія для візи повинна відповідати певним вимогам, які належать до розміру і характеру зображення. Надання фотографії, яка не відповідає зазначеним вимогам, може уповільнити процес розгляду візової справи. Цифрова фотографія, яку Ви завантажуєте при заповненні анкети DS-160, повинна бути зроблена протягом останніх шести місяців і відповідати вимогам, проілюстрованим на малюнку нижче.

  • Розмір голови

    Висота зображення голови (від верхньої частини, включаючи волосся, до нижньої частини підборіддя) повинна становити 50-70% загальної висоти фотографії. Лінія рівня очей повинна відстояти від нижнього краю фотографії на відстані 55-70% (приблизно 2/3) її загальної висоти.

  • Окуляри:

    Прохання на візу фотографуватися без окулярів. З першого листопада 2016 року фотографії в окулярах прийматися не будуть. Більш детальна інформація про вимоги до фотографій на візу знаходиться тут https://travel.state.gov/content/visas/en/general/photos.html.

  • Розміри фотографії

    Фотографія повинна бути квадратної форми (висота повинна бути рівна ширині). Мінімальна роздільна здатність становить 600 х 600 пікселів (висота х ширина). Максимальна роздільна здатність - 1200 х 1200 пікселів (висота х ширина).

Відбитки пальців. Що потрібно знати?

Цей процес є невід’ємною частиною Вашого звернення по візу. Процедура проводиться в Посольстві США. Ваші відбитки сканують цифровим методом, без використання чорнил, тож це не займе багато часу.
Чиї відбитки не сканують?

  • 1

    Відбитки осіб віком до 14 років чи старше 79 років;

  • 2

    Відбитки осіб, прибуття яких до США проходить в рамках завдань державної влади (заявники на візи категорій G-5 и А-3 до числа таких осіб НЕ ВХОДЯТЬ).

НАГАДУЄМО І ПОПЕРЕДЖАЄМО:
Надання підроблених документів СУВОРО ЗАБОРОНЕНО! Вводячи в оману офіцера консульства, Ви ризикуєте отримати ПОСТІЙНУ ЗАБОРОНУ на видачу віз до США!!!

Звертайтеся до візового центру Globus

І ваші шанси перебратися в США зростуть у 10 разів

замовити

Контактна інформація

Час роботи

8:00 — 19:00
  1. пн
  2. вт
  3. ср
  4. чт
  5. пт
9:00 — 15:00
  1. сб
Ми в соц.мережах