Globus 2003
globus.visa.2003@gmail.com 38-067-670-0441
Івана Франка, 23
м.Тернопіль

Хочете виїхати у США, але не знаєте,
кому довірити оформлення візи?

Оцініть Ваші шанси отримати візу
в США і дійте!

Оцінити шанси

Віза Інвестора (Е)

Е-2 – категорія візи міжнародного інвестора. Для її отримання мета Вашого візиту має полягати в управлінні фірмою, в котру Ви інвестували вагомий капітал, а також її розвитком.

У разі отримання візи інвестора (категорія Е-2), родичам власника візи – дружині/чоловікові та неодруженим дітям до 21 року для возз’єднання з родичем чи з метою його супроводжувати на території США, необхідно звернутися по візу категорії Е залежного члена сім’ї.

Важливо!

Ваша справа для отримання візи розглядається до 90 днів. Тому просимо звертатися по її оформлення заздалегідь!

вимоги:

Які документи потрібні для звернення по візу

  • 1

    Ваш паспорт, дійсний на час поїздки та ще, як мінімум, на півроку довше за час Вашого перебування у США

  • 2

    1 (одне) фото розміром 5,0х5,0см, зроблене не раніше ніж півроку тому

  • 3

    Ваш паспорт громадянина України

  • 4

    Необхідні підтверджуючі документи

photo

Вимоги до фотографії:

Фотографія для візи повинна відповідати певним вимогам, які належать до розміру і характеру зображення. Надання фотографії, яка не відповідає зазначеним вимогам, може уповільнити процес розгляду візової справи. Цифрова фотографія, яку Ви завантажуєте при заповненні анкети DS-160, повинна бути зроблена протягом останніх шести місяців і відповідати вимогам, проілюстрованим на малюнку нижче.

  • Розмір голови

    Висота зображення голови (від верхньої частини, включаючи волосся, до нижньої частини підборіддя) повинна становити 50-70% загальної висоти фотографії. Лінія рівня очей повинна відстояти від нижнього краю фотографії на відстані 55-70% (приблизно 2/3) її загальної висоти.

  • Окуляри:

    Прохання на візу фотографуватися без окулярів. З першого листопада 2016 року фотографії в окулярах прийматися не будуть. Більш детальна інформація про вимоги до фотографій на візу знаходиться тут https://travel.state.gov/content/visas/en/general/photos.html.

  • Розміри фотографії

    Фотографія повинна бути квадратної форми (висота повинна бути рівна ширині). Мінімальна роздільна здатність становить 600 х 600 пікселів (висота х ширина). Максимальна роздільна здатність - 1200 х 1200 пікселів (висота х ширина).

Відбитки пальців. Що потрібно знати?

Цей процес є невід’ємною частиною Вашого звернення по візу. Процедура проводиться в Посольстві США. Ваші відбитки сканують цифровим методом, без використання чорнил, тож це не займе багато часу.
Чиї відбитки не сканують?

  • 1

    Відбитки осіб віком до 14 років чи старше 79 років;

  • 2

    Відбитки осіб, прибуття яких до США проходить в рамках завдань державної влади (заявники на візи категорій G-5 и А-3 до числа таких осіб НЕ ВХОДЯТЬ).

НАГАДУЄМО І ПОПЕРЕДЖАЄМО:
Надання підроблених документів СУВОРО ЗАБОРОНЕНО! Вводячи в оману офіцера консульства, Ви ризикуєте отримати ПОСТІЙНУ ЗАБОРОНУ на видачу віз до США!!!

Звертайтеся до візового центру Globus

І ваші шанси перебратися в США зростуть у 10 разів

замовити

Контактна інформація

Час роботи

8:00 — 19:00
  1. пн
  2. вт
  3. ср
  4. чт
  5. пт
9:00 — 15:00
  1. сб
Ми в соц.мережах